Compania IT&S estimeaza pentru acest an o crestere de 48% a afacerilor, pana la o valoare de 35  milioane de euro fata de 2007, cand a raportat afaceri de 24 milioane de euro ca urmare a  cresterii pietei de hardware, software si produs
Compania IT&S estimeaza pentru acest an o crestere de 48% a afacerilor, pana la o valoare de 35 milioane de euro fata de 2007, cand a raportat afaceri de 24 milioane de euro ca urmare a cresterii pietei de hardware, software si produse conexe la 1,3 milliarde euro. "Dupa o perioada in care IT&S s-a dovedit a fi unul dintre jucatorii importanti pe piata de IT din Romania, cu vanzari de 14 milioane euro pe acest segment, anul 2008 ne-a adus consolidarea relatiilor comerciale cu Fujitsu-Siemens Computers. In ceea ce priveste rezultatele pe categoria de produse IT, in 2007 acestea au reprezentat aproximativ 60% din cifra de afaceri a companiei, cele mai vandute produse din aceasta gama fiind laptop-urile, cu o crestere de 200% fata de 2006", a declarat intr-un comunicat directorul operational IT&S, Dana Iorga. Incepand cu luna ianuarie anul curent, compania IT&S devine importator Fujitsu-Siemens Computers, cu aceasta ocazie oficialii IT&S anunta ca vor importa si vor distribui direct pe piata din Romania gama completa de produse. "Dezvoltarea retelei de parteneri este un aspect deosebit de important pentru noi, deoarece pentru anul fiscal 2008 - 2009 ne-am propus o crestere de 30% a cifrei de afaceri. Dincolo de aceasta, consideram ca resursa cea mai importanta pentru a sustine dezvoltarea si a ne mentine in pozitia de lider o reprezinta relatia dintre echipa locala si partenerii nostri directi", a precizat directorul Fujitsu Siemens Computers Romania, - Dragos Nicolaescu. Pe piata de IT din Romania, Fujitsu Siemens Computers a avut cele mai bune vanzari de notebook-uri si desktop-uri cu o cota de piata de 10,3% si o crestere de 125,2% fata de anul trecut. IT&S este o companie cu peste 14 ani vechime, ce activeaza in industria de IT&C ca importator si distribuitor al unor marci clasa A pe urmatoarele categorii: Copy & Print, Document Management & IT Solutions si Imaging & Multimedia.
Brandurile distribuite pana in prezent de IT&S sunt urmatoarele: Canon, Dell, Fujitsu - Siemens Computers, Nec si Transcend.
IT&S este o companie cu capital 100% romanesc, cu peste 3.000 de distribuitori, reprezentata in intreaga tara la nivelul oraselor cu peste 50.000 de locuitori.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.