"Gigi Becali nu ajunge nici la Podul Grant, n-are cum sa ajunga patron la Rapid! Copos nu o sa vanda niciodata Rapidul lui Gigi Becali. Si n-ar veni nici Gigi Becali! Asta zice el asa... sunt jocurile lor de culise, jocurile patronilor. Vor sa iasa i
"Gigi Becali nu ajunge nici la Podul Grant, n-are cum sa ajunga patron la Rapid! Copos nu o sa vanda niciodata Rapidul lui Gigi Becali. Si n-ar veni nici Gigi Becali! Asta zice el asa... sunt jocurile lor de culise, jocurile patronilor. Vor sa iasa in presa, sa se atace unul pe altul. Nu ne inflamam noi asa repede la ce zice Gigi Becali. Alta treaba nu avem, decat sa punem botul la ce zice el!", a afirmat noul lider al galeriei giulestene, Valentin Marincea, cunoscut sub numele de Vali Bulgaru. Seful galeriei sustine ca George Copos nu va vinde clubul si ca afirmatiile lui fac parte dintr-o strategie pentru a poza in "salvator al Giulestiului". "Asa ceva nu se va intampla niciodata, pentru ca oricum Copos nu o sa vanda echipa. Asta e o strategie de-a lui Copos. Zice ca vinde si dupa aia tot el spune ca n-a venit nimeni sa investeasca si ca tot el e salvatorul Giulestiului. Si Mircea Lucescu, si Mircea Sandu, si Dragomir, toti au spus ca nu va vinde. Nici noi, suporterii nu credem ca George Copos va vinde, a investit si financiar si sufleteste aici", a explicat Vali Bulgaru. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.