FONDUL PROPRIETATEA

Directorul general adjunct al Fondului Proprietatea, Daniela Lulache, a fost avansat in postul de director general, preluand astfel atributiile exercitate pana in prezent de catre presedintele Fondului. Numirea Dani
FONDUL PROPRIETATEA

Directorul general adjunct al Fondului Proprietatea, Daniela Lulache, a fost avansat in postul de director general, preluand astfel atributiile exercitate pana in prezent de catre presedintele Fondului. Numirea Danielei Lulache in functia de director general al Fondului Proprietatea a fost decisa in sedinta de marti seara a Consiliului de Supraveghere al Fondului. Atributiile de director general au fost indeplinite pana in prezent de presedintele Fondului Proprietatea.
Noul director general, de profesie analist financiar, a lucrat ca si consultant in finante corporatiste la Erste Financial Advisers Romania, ca CEO la Expandia Romania, ca director coordonator la fosta Autoritate de Valorificare a Activelor Bancare (AVAB) si ca director al Directiei pentru restructurari de credite si recuperare la Raiffeisen Bank. Ea a facut parte din conducerea executiva a Fondului Proprietatea inca de la infiintare, ocupand pana in prezent functia de director general adjunct, se arata intr-un comunicat al Fondului. Daniela Lulache, in varsta de 40 ani, este casatorita cu omul de afaceri Cristian Lulache, mai informeaza sursa citata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.