Aproximativ 10 milioane de euro a pierdut clubul Dinamo dupa ce Lazio a barat drumul spre grupele Ligii Campionilor. Cum sansele ca anul viitor “cainii” sa obtina biletele pentru Liga sunt extrem de mici, actionarii sunt hotarati sa obti
Aproximativ 10 milioane de euro a pierdut clubul Dinamo dupa ce Lazio a barat drumul spre grupele Ligii Campionilor. Cum sansele ca anul viitor “cainii” sa obtina biletele pentru Liga sunt extrem de mici, actionarii sunt hotarati sa obtina banii din Liga prin vanzarea de jucatori.

In doar doua zile, in vistieria clubului Dinamo au intrat 6.100.000 de euro. Banii provin din transferurile lui Radu Stefan (5.400.000) si Claudiu Niculescu (700.000). O adevarata lovitura pentru o echipa de pe locul 6 din Liga 1, care are sanse destul de mici ca la finalul acestui campionat sa mai prinda unul dintre primele doua locuri, care asigura prezenta in Liga Campionilor. Refacand calculele din mers, actionarii dinamovisti au decis ca e mai bine sa dea drumul jucatorilor care au oferte pentru a echilibra balanta financiara a clubului. In vara, in urma ratarii calificarii in grupele Ligii Campionilor, Dinamo a fost eliminata de Lazio, “cainii” au ratat aproximativ 10 milioane de euro bani proveniti de la UEFA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.