Sotie iubitoare, Diana Munteanu il va urma pe Claudiu Niculescu in Germania, acolo unde fotbalistul a semnat cu echipa MSV Duisburg. Nu se stie insa daca blonda va renunta la emisiunea „Conferinta de presa“ de la Antena 2, momentan lu&ar
Sotie iubitoare, Diana Munteanu il va urma pe Claudiu Niculescu in Germania, acolo unde fotbalistul a semnat cu echipa MSV Duisburg. Nu se stie insa daca blonda va renunta la emisiunea „Conferinta de presa“ de la Antena 2, momentan luåndu-se in calcul cele mai bune modalitati de mentinere a colaborarii.

Cu toate ca emisiunea pe care o prezenta Diana mergea foarte bine, cei din conducerea Antenei 2 fiind foarte multumiti de prestatia ei, se pare ca blonda pune pe primul loc familia. Maritata de nici un an cu Claudiu Niculescu, Diana este convinsa ca a facut cea mai buna alegere, declarand in nenumarate randuri ca isi iubeste foarte mult sotul si ca se afla intr-o permanenta luna de miere alaturi de acesta. Aseara, dupa inchiderea editiei, Mihai Gadea, directorul postului Antena 2, a convocat o sedinta in cadrul careia au fost luate in calcul cele mai bune modalitati de colaborare pe viitor cu sotia fotbalistului Niculescu, in calitatea sa de prezentatoare a „Conferintei de presa“. „Exista varii posibilitati de mentinere a colaborarii cu postul nostru. Faptul ca Diana pleaca nu inseamna ca va inceta orice parteneriat cu Antena 2“, a declarat pentru „Gardianul“, Mihai Gadea. Dupa ce si-a facut incalzirea la MTV, ca cititoare de prompter, Diana a demonstrat ca poate face fata unei emisiuni serioase, avand ca invitati la „Conferinta de presa“ majoritatea vedetelor din Romania, de la Mihaela Radulescu, Andreea Raicu, Ion Cristoiu si pana la Andreea Banica, Mihai Traistariu sau Florin Chilian.

Salariu dublu de la nemti
Contactata imediat dupa aflarea vestii ca Niculescu a semnat cu gruparea germana, Diana Munteanu a fost zgarcita in declaratii, dar ne-a spus totusi ca se afla la aeroport, probabil pentru a-si conduce sotul. Claudiu a plecat din cantonamentul cu Dinamo din Cipru, fotbalistul declarand in cursul zilei de ieri: „Inca nu am semnat nimic cu Duisburg, sper sa se rezolve totul in aceasta seara (n.r., ieri)“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.