Meciul amical disputat de Dinamo Bucuresti, marti, in turneul din Cipru, incheiat cu scorul de 4-2 in favoarea echipei bucurestene, s-a disputat contra formatiei Viktoria  Zizkov si nu a gruparii Viktoria Plzen, asa cum anuntase si

Meciul amical disputat de Dinamo Bucuresti, marti, in turneul din Cipru, incheiat cu scorul de 4-2 in favoarea echipei bucurestene, s-a disputat contra formatiei Viktoria Zizkov si nu a gruparii Viktoria Plzen, asa cum anuntase site-ul oficial al clubului din ªoseaua ªtefan cel Mare.

Conform site-ului oficial al clubului dinamovist, adversara romanilor din partida de marti a fost Viktoria Plzen, ocupanta locului sase in prima liga a Cehiei, la zece puncte de liderul Slavia Praga.

Site-ul oficial al gruparii Viktoria Plzen nu ofera nicio informatie despre acest meci, insa site-ul clubului Viktoria Zizkov sustine ca jucatorii cehi au evoluat impotriva formatiei Dinamo, marti, in turneul din Cipru.

Confuzia s-a repetat si in cazul amicalului formatiei FC Vaslui, care a jucat un meci amical, luni, tot impotriva echipei Viktoria Zizkov, echipa aflata pe locul 13 in campionatul Cehiei. Meciul dintre cele doua formatii s-a incheiat nedecis, scor 2-2.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.