Cel mai tare titlu care s-a dat vreodata in presa mondiala l-a dat OTV-ul acum doua seri: „Violatorul si hotul de carduri se pling ca Cioaca sforaie in arest!".

Genial, oameni buni! A batut chiar si o stire de prima pagina din „Libertatea" de acum citeva zile, aia din care aflam ca ala micu’ al lui Adrian Minune s-a indragostit de poza lu’ aia mica a lui Irinel Columbeanu (logic ca de poza lu’ aia mica a lui Columbeanu, din moment ce n-a mai avut rabdare sa se nasca aia mica a Roxanei Ciuhulescu). Uite de-aia n-am plecat eu din Romania si nici n-o sa plec. Fiindca asa ceva numai aici se poate intimpla. Cit despre informatia ca Cioaca sforaie, e nimic pe linga cele 456 de episoade care, cu siguranta, o vor detalia, in perioada imediat urmatoare. Cre’ ca deja se cauta compozitori, trompetisti, pianisti si critici muzicali care sa analizeze, in cadrul unor ample mese rotunde, grohaiturile nocturne ale lui Cioaca din punctul de vedere al muzicalitatii. Si, bineinteles, ORL-isti, neurologi si psihiatri care sa le analizeze din punct de vedere medical. Pai, daca tocmai faptul ca Cioaca sforaie ingrozitor a provocat disparitia Elodiei? Daca Cioaca s-a trezit, intr-o noapte, a surprins-o pe Elodia incercind sa-l omoare cu un topor, fiindca nu-i mai suporta horcaielile, si a taiat-o el, dupa care si-a bagat-o, bucata cu bucata, in nas, ceea ce i-a agravat problema cu sforaitul, fapt dovedit si de reactia violatorului si a spargatorului de carduri?

Dana Savuica, realizatoarea „Jurnalului intim" de pe Euforia TV, avea urmatoarea intrebare legata de comportamentul sexual al femeilor: „Sint femeile exhibitioniste?".

As vrea sa-i raspund eu: nu stiu cum sint femeile, in general, dar Dana nu e, in mod clar, exhibitionista. Dezvaluirile pe care i le-am auzit, acum ceva vreme, tot la televizor, legate de pozitiile in care face amor cu sotul si de surpriza „in trei" pe care urma sa i-o faca, sint mai mult decit exhibitionism.