RAPID - Jignirile fac legea in Liga 1
Transferul galateanului Szekely in Giulesti nu numai ca nu se realizeaza, ci da nastere unor dispute aprige.


Intre oficialii Rapidului si presedintele Otelului, Marius Stan, se naste

RAPID - Jignirile fac legea in Liga 1
Transferul galateanului Szekely in Giulesti nu numai ca nu se realizeaza, ci da nastere unor dispute aprige.

Intre oficialii Rapidului si presedintele Otelului, Marius Stan, se naste o prapastie. "Nu ne mai intereseaza nici o oferta din partea Rapidului pentru Szekely deoarece mi-e sila ca cei de-acolo l-au contactat prima oara pe jucator, nu clubul Otelul. L-au innebunit cu telefoanele pe Szekely! Daca vor continua, ii voi reclama la FRF", este afirmatia lui Stan care a inflamat spiritele.

DUR. Iar afirmatia lui Janos Szekely - "nimeni de la Rapid nu m-a stresat cu telefoane, iar eu nu m-am dus la domnul Stan sa ma plang ca nu sunt lasat in pace de cei din Giulesti" - le-a dat rapidistilor, o data in plus, apa la moara. Astfel, oficialii "alb-visiniilor" au iesit ieri la atac printr-un comunicat de presa postat pe site-ul oficial al clubului: "Rapid a facut public interesul pentru Janos Szekely inca din data de 9 ianuarie... singurele explicatii pentru 'amnezia>> care l-a lovit brusc pe conducatorul Otelului ar fi ori ca isi doreste sa traga de timp in asteptarea unei oferte mai bune pentru Szekely, ori ca nu vrea sa isi asume declinarea unei oferte precum cea a Rapidului... Din pacate, Marius Stan nu se opreste aici si continua seria intoxicarilor atunci cand se vaita ca Janos este cu moralul la pamant din cauza faptului ca-l sunam noi de cinci ori pe zi si-i bagam prostii in cap".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.