SOSIE. Adevarul e ca Viorel Lis seamana mai putin cu Chaplin (medalion, alaturi de sotia Oona) si mai mult cu unchiul Fester, din familia Adams Nunta. Fostul primar general a decis sa isi oficializeze relatia pe care o are de aproape 10 ani cu tanar
SOSIE. Adevarul e ca Viorel Lis seamana mai putin cu Chaplin (medalion, alaturi de sotia Oona) si mai mult cu unchiul Fester, din familia Adams Nunta. Fostul primar general a decis sa isi oficializeze relatia pe care o are de aproape 10 ani cu tanara Oana, anuntul fiind facut ieri, la un post tv Fostul edil taranist Viorel Lis se va insura in perioada urmatoare cu iubita sa, Oana Ungureanu, alaturi de care este din 1998. Cand cei doi s-au cuplat, varstele lor de 54, respectiv 18 ani erau identice cu acelea ale faimosului cuplu Charlie Chaplin-Oona O?Neill. Chaplin s-a insurat si, spre stupoarea lumii intregi, a ramas in relatia respectiva pana la moarte, adica timp de 30 de ani. Viorel si Oana - interesanta apropierea de nume intre cele doua femei - au deja un deceniu impreuna si vor sa faca pasul cel mare, anuntul oficial fiind facut de cei doi ieri, la OTV. Cel putin asupra unui aspect, insa, Lis s-a razgandit: daca, pana anul trecut, el sustinea ca isi doreste un copil, acum nu mai vrea "decat daca vrea ea sa infieze unul". Generos sau, poate, doar glumet, Lis a declarat ca i-ar permite Oanei sa aiba o relatie extraconjugala cu conditia sa gateasca bine. Reamintim ca fostul primar general si-a abandonat fosta sotie, pe Teodora Lis, si cei doi copii, Alina si Stefan, in anul 1998, in favoarea unei amante de 21 de ani pe nume Cristina, chelnerita la restaurantul Herastrau. Cei doi au fost prinsi in amor flagrant de sotia lui Lis, chiar in sediul primariei. In stare de soc, femeia a luat un pumn de pastile si a ajuns la spital, la un pas de moarte. Ulterior, cei doi au intentat divortul, finalizat in februarie 1999. Cam in acelasi timp, Lis si-a inselat si amanta cu actuala iubita, care pe atunci avea 18 ani si facea practica la primarie. De atunci, cei doi formeaza un cuplu stabil.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.