Printr-o decizie definitiva si irevocabila a Curtii de Apel din Ploiesti, incepand de joi, s-a dat startul la demolarea de relee de telefonie mobila. Primul astfel de releu care va cadea apartine Orange Romania. Inalt de 65,7 metri si amplasat in in
Printr-o decizie definitiva si irevocabila a Curtii de Apel din Ploiesti, incepand de joi, s-a dat startul la demolarea de relee de telefonie mobila. Primul astfel de releu care va cadea apartine Orange Romania. Inalt de 65,7 metri si amplasat in intravilanul comunei Greabanu, din judetul Buzau, acesta este primul caz in care se obtine prin instanta aprobarea demolarii unui astfel de releu. Procesul pentru releul de la Greabanu a durat mai bine de un an. Inceput in decembrie 2006, procesul a ajuns la decizia finala si irevocabila pe data de 24 ianuarie 2008, cand judecatorii de la Curtea de Apel din Ploiesti au respins recursul inaintat de avocatii renumitei companii de telefonie mobila si au anulat, practic, autorizarea de constructie a releului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.