Incredibil. Numarul mare de parteneri si partide amoroase scade performantele intelectuale Un studiu realizat pe studentii Universitatii Cambridge arata ca studentii cu rezultate slabe la invatatura au viata sociala bogata si un numar mare de parten
Incredibil. Numarul mare de parteneri si partide amoroase scade performantele intelectuale Un studiu realizat pe studentii Universitatii Cambridge arata ca studentii cu rezultate slabe la invatatura au viata sociala bogata si un numar mare de parteneri intimi. Cercetatorii au observat ca rezultatele cele mai bune sunt obtinute de persoanele virgine. Spre deosebire de acestea, cei cu viata sexuala activa nu se pot concentra la cursuri, fiind prea preocupati de partener, nu isi fac temele pentru ca prefera sa petreaca, sau pur si simplu adorm la ore din cauza noptilor pierdute. "Pe langa faptul ca sunt mai pasionati de sex decat de scoala si sunt cu capul in nori cand se indragostesc, atunci cand se despart de partener e si mai rau: nu se mai pot concentra la absolut nimic", explica Cary Cooper, profesor in psihologie la Universitatea Lancaster. Acest fapt a fost dovedit practic la Universitatea Crestina din Marea Britanie, institutia care are cel mai mare numar de studenti virgini. Universitatea a avut cele mai bune rezultate, dintre toate institutiile de invatamant superior din Marea Britanie, in 2007. Mai mult, rezultatele studiului realizat online si publicat intr-o revista academica au scos la iveala ca, la studenti, comportamentul necuviincios depinde si de materia studiata la scoala. Opt parteneri diferiti pe an Studiul arata ca studentii la medicina sunt cei mai activi din punct de vedere sexual, ei avand, in medie, opt parteneri pe an. Ei sunt urmati de colegii lor de la Stiinte Politice, cu o medie de sapte parteneri. Studentii de la Istorie sunt pe locul trei, cu sase parteneri, in timp ce lingvistii au in medie cinci parteneri. Cei mai cuminti sunt viitorii preoti. Care au maximum doi parteneri de sex pe an.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.