Banii discordiei
In calea realizarii transferului mijlocasului sta diferenta de 250.000 de euro dintre cerere si oferta.

Concret, in timp ce presedintele Otelului, Marius Stan, solicita in schimbul cedarii lui Janos Szekely

Banii discordiei
In calea realizarii transferului mijlocasului sta diferenta de 250.000 de euro dintre cerere si oferta.

Concret, in timp ce presedintele Otelului, Marius Stan, solicita in schimbul cedarii lui Janos Szekely cel putin un milion de euro, finantatorul Rapidului, George Copos, le-a propus galatenilor numai 750.000 de euro. In plus, oficialului gruparii de la Dunare nu ii convine faptul ca giulestenii cauta sa rezolve transferului lui Szekely doar prin intermediul impresarului jucatorului, Ionel Codoban.

ASTEPTARE. Antrenorul Otelului, Petre Grigoras, considera ca trecerea elevului sau la gruparea de sub Podul Grant are putine sanse de reusita. "Nu cred ca se mai pune problema sa plece”, a spus ieri Grig. Cu o zi mai devreme, Szekely si-a reitarat insa dorinta de a evolua in Giulesti, precizand ca "eu m-am inteles deja cu cei de la Rapid in privinta salariului, doar cluburile trebuie sa se mai puna de acord”. Altfel, desi are in lot nu mai putin de sapte atacanti, pe Despotovic, Buga, Burdujan, Boya, Cesinha, Griffiths si pe Raduta, Mircea Rednic va mai testa unul, pe ivorianul de 20 de ani Seydou Doumbia, ultima oara la Kashiwa Reysol, in prima liga japoneza. Africanul, care a sosit deja in Romania si se pregateste cu echipa a doua, sub comanda lui Florin Motroc, va sustine probe la prima echipa cand aceasta va reveni din cantonamentul din Portugalia, de la Rio Maior.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.