Doi tineri din Miercurea Ciuc si-au unit destinele, sambata, intr-un mod inedit. Pe langa faptul ca Diana si Zoltan s-au casatorit in Biserica de Gheata de la Balea Lac, la temperaturi mult sub grade, mireasa si-a facut "intrarea in scena" pe schiur
Doi tineri din Miercurea Ciuc si-au unit destinele, sambata, intr-un mod inedit. Pe langa faptul ca Diana si Zoltan s-au casatorit in Biserica de Gheata de la Balea Lac, la temperaturi mult sub grade, mireasa si-a facut "intrarea in scena" pe schiuri, la bratul tatalui sau. Ceremonia religioasa de la Biserica de Gheata s-a desfasurat asemeni unei cununii organizate la o biserica clasica, la nunta participand peste o suta de invitati. Intrebati de ce au ales acest loc inedit pentru nunta, insurateii au spus ca s-au indragostit in timp ce se aflau intr-o excursie in zona. Petrecerea de dupa s-a desfasurat la cateva sute de metri distanta, la restaurantul cabanei Balea Lac. Desi cheful a decurs fara probleme, nuntasii au avut parte, ieri, de emotii mari, dupa ce au ramas izolati la restaurant din cauza ca vantul puternic a blocat telecabina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.