Deja subiectul tezelor unice a inceput sa plictiseasca lumea. Agentiile independente monitorizeaza la sange suita de fraude comise mai ales in timpul corectarii lucrarilor. Multa lume intreaba de ce este atata indarjire impotriva acestui sistem de e
Deja subiectul tezelor unice a inceput sa plictiseasca lumea. Agentiile independente monitorizeaza la sange suita de fraude comise mai ales in timpul corectarii lucrarilor. Multa lume intreaba de ce este atata indarjire impotriva acestui sistem de evaluare, atat timp cat notele foarte mari demonstreaza ca elevii au avut o foarte buna pregatire. O falsa impresie sau, parafrazandu-l pe Odobescu, un „fals tratat de vanatoare“. Sunt sigur ca miile de intrebari vin de la parinti satisfacuti de acest sistem de evaluare, pe motiv ca mediocritatea copiilor lor din timpul scolii a fost ridicata la rang de performanta. Insa, in inconstienta lor, acesti parinti nu gandesc ca ministerul asigura tinerilor o drama, fara a exagera, nationala. Este vorba de mentinerea capului lor, a mintilor intr-o permanenta mediocritate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.