Pentru a pune capat speculatiilor din presa, potrivit carora nu o suporta deloc pe Andreea Balan si pe iubitul ei, Keo, Catalin Maruta jura cu måna pe inima ca nu are nimic cu nici unul dintre ei. Prezentatorul “Happy Hour” spune d
Pentru a pune capat speculatiilor din presa, potrivit carora nu o suporta deloc pe Andreea Balan si pe iubitul ei, Keo, Catalin Maruta jura cu måna pe inima ca nu are nimic cu nici unul dintre ei. Prezentatorul “Happy Hour” spune doar ca sunt foarte suparaciosi in ultimul timp si, mai mult, extrem de suspiciosi amåndoi.

“Nu stiu de ce crede lumea ca am ceva cu Andreea Balan, ca nu este asa. Din suflet spun asta, numai ca se supara din orice si este suspicioasa. Si Keo este la fel. Nu poti sa-i intrebi ceva, pentru ca imediat incep 'Vai, dar ce ai vrut sa zici cu asta?>>”, spune Maruta. Andra l-a pus insa la respect si i-a interzis sa mai vorbeasca de rau pe cineva din lumea artistica. “Multi artisti dau vina pe mine pentru felul in care Catalin vorbeste cu ei. Vreau sa inteleaga toata lumea ca el a fost asa acid dintotdeauna, si inainte sa fie cu mine, si acum. Eu nu am nici o influenta asupra lui.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.