Reprezentativa de handbal masculin a Romaniei va intalni echipa Muntenegrului la barajul pentru calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din 2009, din Croatia, s-a stabilit, ieri, in urma tragerii la sorti ce a avut loc la Lillehammer (
Reprezentativa de handbal masculin a Romaniei va intalni echipa Muntenegrului la barajul pentru calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din 2009, din Croatia, s-a stabilit, ieri, in urma tragerii la sorti ce a avut loc la Lillehammer (Norvegia). Romania va juca primul meci in deplasare, la 7/8 iunie, returul fiind programat pe teren propriu in 14/15 iunie. „Trebuie sa ne bucuram pentru ca puteam sa cadem cu adversare mult mai puternice, ca Slovenia, Spania, Rusia, Norvegia, Polonia sau Ungaria. In rest, bucuria trebuie sa fie mai ponderata si sa avem incredere. Dupa multi ani se pare ca avem o sansa sa ne calificam la un turneu final.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.