Radu Stefan la LazioFormatia care a barat drumul dinamovistilor spre grupele Ligii Campionilor l-a imprumutat pana la vara pe tanarul international, platind 1,2 milioane de euro


Suma negociata este de 5,4 milioane de eu

Radu Stefan la LazioFormatia care a barat drumul dinamovistilor spre grupele Ligii Campionilor l-a imprumutat pana la vara pe tanarul international, platind 1,2 milioane de euro

Suma negociata este de 5,4 milioane de euro, bani care vor intra in contul lui Dinamo la vara doar daca Radu Stefan va confirma la gruparea laziala. "Am semnat contractul, insa a fost o negociere dura. Este cel mai mare contract al tuturor timpurilor”, a declarat vicepresedintele "cainilor”, Vasile Turcu. Momentan, jucatorul va evolua la Lazio sub forma de imprumut, Dinamo urmand a incasa 1,2 milioane de euro. "Radu Stefan va ajunge un mare jucator. A meritat suma asta. Nici nu avem emotii ca nu va da satisfactie pana la vara”, a mai adaugat Turcu. Exceptandu-l pe Turcu, la negocieri au mai participat Cristi Borcea si Ioan si Victor Becali. Presa italiana a anuntat inca de duminica transferul dinamovistului. "Stefan Radu a sosit direct din Cipru si s-au stabilit toate detaliile transferului”, a titrat "Gazzetta dello Sport”. Fostul dinamovist ar putea debuta pentru Lazio miercuri, in Cupa Italiei, in fata formatiei lui Adi Mutu, Fiorentina. Pentru a acopri golul lasat de Radu Stefan, conducerea dinamovista il va transfera de la Poli Timisoara pe Cristian Scutaru, in acelasi timp mai negociind pentru Luchin, Alexa si Latovlevici.

Pekarici aproape de "caini” Administratorul delegat al campioanei, Cornel Dinu, se afla de duminica la Novi Sad, unde discuta cu oficialii formatiei Vojvodina transferul fundasului Nino Pekarici, in varsta de 25 de ani. Tranzactia este aproape de finalizare, mai ales dupa plecarea lui Radu Stefan la Lazio Roma, aparatorul sarb urmand a-i costa pe dinamovisti 700.000 de euro. "Pekarici vrea un salariu de 200.000 de euro”, a declarat impresarul jucatorului, Florin Iacob. Azi, amical cu Victoria Plzen Astazi, de la ora 15:00, "cainii” sustin al patrulea meci amical al turneului din in Cipru, in compania lui Victoria Plzen. Referitor la tranferul lui Radu Stefan la Lazio, selectionerul Victor Piturca a declarat ca este un pas inainte pentru tanarul international dinamovist: "Am mare incredere ca se va impune la Lazio. Radu Stefan are calitati pe profilul campionatului italian. A facut un pas important in cariera si poate deveni un om de baza la echipa nationala”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.