Nou-nascutii ar putea beneficia, in viitor, de un cont de 500 de euro, banii urmand sa fie acordati de la bugetul statului. Intrucat este an electoral, partidele se intrec in promisiuni pentru atragerea de votanti, iar contul de 500 de euro a fost p
Nou-nascutii ar putea beneficia, in viitor, de un cont de 500 de euro, banii urmand sa fie acordati de la bugetul statului. Intrucat este an electoral, partidele se intrec in promisiuni pentru atragerea de votanti, iar contul de 500 de euro a fost propus de organizatia de femei a PD-L. Presedinta acestei organizatii, Sulfina Barbu (fost ministru al Mediului) a declarat ca statul trebuie sa deschida, la nasterea fiecarui copil, un cont de 500 de euro. Acest cont poate fi ulterior alimentat de parinti sau alte persoane, iar sumele acestuia trebuie sa fie deductibile din impozitul pe venit. De la varsta de 16 ani, titularul contului poate folosi banii, dar numai pentru educatie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.