Puteti viziona aici imagini video Invitata sa cante in Germania, la congresul uneia dintre cele mai mari firme internationale de constructii, cantareata a devenit rapid punctul principal de atractie pentru linistitii locuitori ai zonei. Impreuna cu
Puteti viziona aici imagini video Invitata sa cante in Germania, la congresul uneia dintre cele mai mari firme internationale de constructii, cantareata a devenit rapid punctul principal de atractie pentru linistitii locuitori ai zonei. Impreuna cu dansatoarele ei, Anna a facut un mic spectacol pe aeroport in asteptarea avionului, cantand si dansand nestanjenite de privirile trecatorilor. Nici macar vederea uniformei de politist nu a facut-o pe Anna sa-si infranga cheful de distractie. La vederea unui agent german, rusoaica i-a facut cu mana, iar una dintre dansatoare l-a "preluat" si a intrat in vorba cu el. Balerina Annei l-a intrebat pe politist cat este ceasul si cat mai intarzie avionul, dupa care i-a intins mana in zambetele complice ale cantaretei si celeilalte dansatoare. In avion, show-ul a continuat, cele trei dansand si cantand, manifestandu-si fara rezerve buna dispozitie, spre deosebire de ceilalti pasageri care dormeau sau citeau ziarul. Saptamana trecuta, Anna a cantat in Germania pentru concernul Baumann, care avea un congres multinational. Ea a fost singura cantareata din programul artistic pregatit de organizatori pentru invitatii lor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.