Viceprimarul liberal clujean Adrian Popa, cunoscut pentru relatiile sale apropiate cu controversatul om de afaceri Paszkany Zoltan Arpad, a fost inlaturat de la conducerea PNL Cluj-Napoca. Decizia a fost luata de Biroul Permanent Interimar al PNL Cl
Viceprimarul liberal clujean Adrian Popa, cunoscut pentru relatiile sale apropiate cu controversatul om de afaceri Paszkany Zoltan Arpad, a fost inlaturat de la conducerea PNL Cluj-Napoca. Decizia a fost luata de Biroul Permanent Interimar al PNL Cluj din cazua ca organizatia condusa de Adrian Popa a obtinut la alegerile europarlamentare un procent cu mult sub media pe judet. Biroul Permanent Interimar al PNL Cluj a mai decis la sfarsitul saptamanii dizolvarea structurilor de conducere a 28 de organizatii municipale si locale din judet, ca urmare a rezultatelor slabe inregistrate la alegerile europarlamentare.Prin decizia Biroului Permanent Interimar al PNL Cluj, Popa a fost inlaturat din functie, functia fiind preluata interimar de deputatul Horea Uioreanu. Parlamentarul va trebui ca pana saptamana viitoare sa prezinte un nou Birou Interimar Municipal.In schimb, Adrian Popa sustine ca aprobarea aprobarea Biroului politic interimar al Filialei Cluj a PNL, care a luat decizia in cazul sau este nestatutara.

“Aprobarea unui Birou Politic interimar in cazul Filialei Cluj nu a fost precedat a de o dizolvare a Biroului Politic Teritorial. Aceasta dizolvare nu s-a produs nici prin votul Delegatiei Permanente, nici prin indeplinirea prevederilor art. 94, alin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.