Cinci functionari ai primariei din localitatea nemteana Ruginoasa, in frunte cu primarul, au incheiat asigurari de viata, platindu-le cu bani de la bugetul local. Acestia sunt primarul comunei, Gica Ciobanu, contabila sefa, secretarul, agentul fisca
Cinci functionari ai primariei din localitatea nemteana Ruginoasa, in frunte cu primarul, au incheiat asigurari de viata, platindu-le cu bani de la bugetul local. Acestia sunt primarul comunei, Gica Ciobanu, contabila sefa, secretarul, agentul fiscal si seful local al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, cel din urma, Constantin Ciobanu, fiind si fiul primarului. Cei cinci s-au asigurat pentru suma totala de 9.940 lei, platind prima transa, de 280 lei, printr-un ordin de plata emis de primarie. Primarul din Ruginoasa a sustinut ca asigurarile platite din banii publici sunt perfect legale, intrucat asiguratii in cauza fac parte din Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta. „Exista Hotararea de Guvern 1.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.