Chiar daca nu l-au identificat inca pe barbatul descoperit carbonizat, joi, la marginea localitatii constantene Deleni, politistii sunt siguri ca acesta a murit ucis, si nu electrocutat. Ancheta merge insa greu, asupra victimei nefiind gasit niciun
Chiar daca nu l-au identificat inca pe barbatul descoperit carbonizat, joi, la marginea localitatii constantene Deleni, politistii sunt siguri ca acesta a murit ucis, si nu electrocutat. Ancheta merge insa greu, asupra victimei nefiind gasit niciun act. In plus, niciun localnic nu a reclamat vreo disparitie. Surse de la Medicina Legala spun ca barbatul ar fi fost batut, impuscat cu o arma cu aer comprimat, iar apoi incendiat. In corpul barbatului s-au gasit doua gloante, in gat si in creier. Anchetatorii spun ca victima a fost omorata in alt loc si apoi tarata in camp, unde a fost incendiata. O posibila varianta este aceea ca barbatul ar fi fost ucis de un sot gelos, deoarece avea doar blugi, tricou si un singur pantof, ca si cum ar fi fugit de cineva in graba. In apropierea cadavrului, oamenii legii au descoperit un bidon de plastic cu urme de benzina si o bricheta. (C.M., R.R.)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.