Actionarul majoritar al clubului de sub Grant a declarat ca se va retrage din fotbal, fiind posibil sa vanda Rapidul daca va gasi pe cineva dispus sa-l preia, numele vehiculate pentru negocieri in acest sens fiind Marian Iancu si Nicu Gheara. "Sunt
Actionarul majoritar al clubului de sub Grant a declarat ca se va retrage din fotbal, fiind posibil sa vanda Rapidul daca va gasi pe cineva dispus sa-l preia, numele vehiculate pentru negocieri in acest sens fiind Marian Iancu si Nicu Gheara. "Sunt dezamagit de ceea ce se intampla in fotbal si voi pleca din acest sistem! Nu voi mai fi la Rapid!", a spus Copos, care a adaugat ca, desi este afectat de ancheta DNA, nu acesta este motivul pentru care a decis sa renunte. Copos
a infirmat si faptul ca retragerea sa ar fi urmarea unor amenintari primite din partea fanilor.
Copos i-ar fi anuntat inca de duminica pe reprezentantii galeriei giulestene de intentia sa de a vinde clubul, a spus ieri Gheorghe Raducan, presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti (LSR). "Am vorbit cu George duminica seara, cand i l-am prezentat pe noul lider de galerie si mi-a spus ca vrea sa vanda. Era mai hotarat ca niciodata. Mi-a spus clar ca vrea sa vanda, dar ca deocamdata nu are nici o oferta pentru club. Am vorbit ca intre doi rapidisti", a spus Raducan, cunoscut si sub numele de Gigi Corsicanu. Raducan a mentionat ca George Copos nu pleaca din cauza anchetei DNA. "Nu mi-a spus motivul exact. Oricum, nu e vorba de ce se intampla cu DNA-ul. Mi-a zis ca se simte ranit si ca s-a saturat. Poate ca e putin legat si de discutiile care le-a avut de-a lungul vremii cu suporterii", a afirmat presedintele LSR. Corsicanu sustine ca suporterii rapidisti nu au ce sa-i reproseze lui Copos in ultima perioada si a precizat ca galeria nu l-a amenintat pentru a-l aduce la Rapid pe Daniel Pancu. "Noi nu suntem nici pro, nici contra plecarii lui Copos. Ce pot sa spun e ca George s-a comportat aproape ireprosabil de anul trecut, de prin martie. Noi, cand am fost nemultumiti, l-am criticat, cum a fost atunci, cu Bergodi. Dar de data asta noi nu avem ce sa-i reprosam. Suntem multumiti de atitudinea lui. Dar vreau sa se inteleaga clar ca el nu a fost amenintat de noi, ca daca nu vine Pancu el pleaca! Eu am avut discutia cu el duminica, inainte sa se vorbeasca de Pancu. Copos, daca pleaca, nu pleaca din cauza ca a fost amenintat de suporteri. Copos il apreciaza foarte mult pe Pancu, e de mult la noi si stie foarte bine ce inseamna familia rapidista. Pancu n-a venit in nici un caz la presiunea suporterilor", a explicat Gigi Corsicanu.
Fanii dezamagiti de Iancu
Referitor la declaratia lui Copos, conform careia este posibil sa vanda gruparea giulesteana presedintelui de la "Poli" Timisoara, Marian Iancu, reprezentantul suporterilor rapidisti a afirmat: "Noi am fost dezamagiti acum de Iancu. Cu Torje la Dinamo! Nu trebuia sa faca asta, cel putin pentru suporterii de la Timisoara, nu pentru noi. Nu se pune problema ca, daca i-ar vinde lui, Iancu nu ar fi bine primit in Giulesti. Stim ca e rapidist. Dar Iancu ne-a dezamagit!". Iancu a refuzat sa comenteze posibilitatea preluarii Rapidului in eventualitatea in care Copos ar pleca din Giulesti, declarand ca a intrerupt relatiile cu presa din cauza zvonurilor legate de transferurile facute de gruparea banateana aparute in media. Gigi Corsicanu a mai explicat ca noul proprietar trebuie sa stie dinainte de a prelua clubul ca la Rapid trebuie sa respecte niste reguli si sa tina cont de suporteri. "Daca ar fi vreodata sa vanda clubul, cine vine in locul lui trebuie sa stie ca la Rapid suporterii au un cuvant foarte important de spus. Aici sunt niste reguli care trebuie respectate, indiferent de cine ar veni. Daca e rapidist, atunci stie care sunt regulile noastre. Daca nu e rapidist, atunci va trebui sa invete ce inseamna Rapid si traditia clubului", a adaugat Corsicanu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.