Socant. Actrita americana si Eva Mendes s-au luat la intrecere in vacanta petrecuta in Nepal Celebritatile isi gasesc metode inedite pentru a scapa de plictiseala. Senzualele actrita Cameron Diaz si Eva Mendes au petrecut o vacanta pe cinste in Nepa
Socant. Actrita americana si Eva Mendes s-au luat la intrecere in vacanta petrecuta in Nepal Celebritatile isi gasesc metode inedite pentru a scapa de plictiseala. Senzualele actrita Cameron Diaz si Eva Mendes au petrecut o vacanta pe cinste in Nepal, dupa spusele lor, fiindca au organizat o competitie de ragaieli si tras parturi. "Am petrecut o vacanta de vis tocmai datorita intrecerii pe care a propus-o Cameron. Am petrecut ca orice om normal, uitand total de faptul ca suntem vedete considerate foarte sexy si sic", a povestit Eva. "In fiecare seara, mancam pe rupte la cina ca sa vedem care pe care. Imediat ce ajungeam in camera, ne puneam pe ragait si pe tras vanturi. Ne-am amuzat ca niste copii care au facut cele mai trasnite lucruri din viata lor", a mai spus vedeta. Inedita competitie intre cele doua staruri hollywoodiene a fost castigata de Cameron. "N-am putut tine pasul cu ea. Au fost zile in care eu de-abia daca puteam ragai, in schimb ea era o masinarie de ragait si de eliminat gazele din stomac. E de departe cea mai tare", a afirmat Mendes. "E adevarat ca distractia noastra poate parea de-a dreptul scarboasa, insa pentru noi a fost extrem de amuzant, chiar daca fiecare dintre noi a suportat cu greu mirosurile eliminate de cealalta. De multe ori a trebuit sa tinem ferestrele larg deschise, pentru ca altfel riscam sa ne sufocam", a adaugat ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.