Ingenios. Presedintele clubului spaniol CF Amoeiro a gasit o metoda iesita din comun de a face rost de bani pentru echipa Clubul CF Amoeiro, dintr-o divizie regionala a Spaniei, a descoperit un mod inedit de a strange fonduri. Presedintele gruparii
Ingenios. Presedintele clubului spaniol CF Amoeiro a gasit o metoda iesita din comun de a face rost de bani pentru echipa Clubul CF Amoeiro, dintr-o divizie regionala a Spaniei, a descoperit un mod inedit de a strange fonduri. Presedintele gruparii a impartit terenul in 6.000 de parcele, pe care le-a scos la vanzare pe internet la adresa www.cacadelavaca.es. Pe 24 februarie se va organiza un concurs, iar vaca Rubia (Blonda) va decide prin metode specifice castigatorul tragerii la sorti. Rezultatul se va afla dupa ce prima balega va cadea pe una din cele 6.000 de parcele. Premiul cel mare este un Seat Leon Sportline 1,9 TDI. Restul de premii, un Scooter Kymco Vitality 50, o excursie in Canare pentru doua persoane si un televizor LCD Sharp, vor fi acordate printr-o clasica tragere la sorti din urna. Trasnita idee a atras foarte multe persoane interesate, peste 10.000 de utilizatori intrand pe pagina de internet a clubului si interesandu-se cum ar putea cumpara o parcela de teren pentru concurs. In plus, ideea a atras si multi sponsori, care au acceptat imediat sa participe la relansarea clubului CF Amoeiro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.