Ambitioasa. Liberala si-a propus sa convinga cat mai multi olteni sa voteze cu PNL Liberalii craioveni o au in fruntea filialei, din 13 ianuarie, pe Cristina Calangiu. Blonda, care conduce in acelasi timp si Spitalul de Urgenta nr. 1, spune ca nu se
Ambitioasa. Liberala si-a propus sa convinga cat mai multi olteni sa voteze cu PNL Liberalii craioveni o au in fruntea filialei, din 13 ianuarie, pe Cristina Calangiu. Blonda, care conduce in acelasi timp si Spitalul de Urgenta nr. 1, spune ca nu se da in laturi de la nimic cand vine vorba sa-si exprime feminitatea, colegii de partid sustinand chiar ca si-a implantat silicoane. "Cristina vine imbracata foarte sexy in ultima vreme. Pentru mine e clar ca vizitele dese la centrele de chirurgie estetica s-au concretizat, mai ales ca mi-a spus ca s-ar opera la sani", ne-a spus una dintre colegele ei. Fara a confirma sau infirma aceste zvonuri, Cristina Calangiu ne-a spus ca nu s-ar da in laturi de la operatii estetice. "Imi place ca sunt femeie. In ceea ce priveste operatiile estetice, nu pot spune decat ca eu fac orice pentru a fi frumoasa, pentru a avea mai multa incredere in mine". Cristina Calangiu are 42 de ani si este casatorita cu Daniel Danut, membru al PNTCD.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.