Show. Momentul plin de suspans este prezentat publicului din Romania la Galele Circului Globus, care au premiera maine Tainele magiei le-a deprins din copilarie, iar de aproape 20 de ani are propriul show pe care il prezinta publicului din Europa si
Show. Momentul plin de suspans este prezentat publicului din Romania la Galele Circului Globus, care au premiera maine Tainele magiei le-a deprins din copilarie, iar de aproape 20 de ani are propriul show pe care il prezinta publicului din Europa si America. Iluzionistul ceh a intrat, ieri, in arena Circului Globus din Bucuresti pentru a dezvalui o parte din numerele sale invaluite in mister. Artistul de 53 de ani a dat iluzia ca trece printr-o oglinda sau ca poate sa o strapunga pe asistenta sa cu un burghiu, fara sa o raneasca. Cel mai spectaculos truc al cehului a fost un moment in care a reusit sa se strecoare printr-o turbina, ale carei spite se roteau intr-un ritm ametitor. "Primul numar de magie l-am facut cand aveam patru ani si cred ca am inceput asa devreme datorita parintilor mei, care lucrau si ei ca iluzionisti. Este foarte dificil sa apari intr-un spectacol de doua ore, cu peste 20 de numere de magie, insotite de efecte vizuale deosebite, care sa surprinda audienta", ne-a marturisit Karel Bush. La cea de-a VIII a editie a Galelor Circului, care va avea premiera maine, artistul va prezenta sase momente speciale. In acelasi spectacol vor intra o trupa de acrobati pe bara mobila din Rusia si vor fi prezentate momente de balet clasic cu o lama alba.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.