Romania se confrunta cu o adevarata criza a stadioanelor in anul in care doua echipe autohtone pot evolua in Liga Campionilor. In acest moment doar arena din Ghencea intruneste cerintele UEFA, iar stadioanele din Cluj si Piatra Neamt pot fi licentia
Romania se confrunta cu o adevarata criza a stadioanelor in anul in care doua echipe autohtone pot evolua in Liga Campionilor. In acest moment doar arena din Ghencea intruneste cerintele UEFA, iar stadioanele din Cluj si Piatra Neamt pot fi licentiate daca sufera unele modificari. Chiar daca echipa sa are sanse minime sa ajunga in urmatorii ani in cea mai importanta competitie intercluburi, presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, a declarat ca intentioneaza sa suplimenteze capacitatea stadionului Municipal din Piatra Neamt, renovat integral in urma cu un an, si sa sporeasca securitatea spectatorilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.