Doi detinuti s-au casatorit, ieri, la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova. Fericitii miri sunt o olteanca de 45 de ani, condamnata la 18 ani de inchisoare pentru ca si-a ucis propriul copil, si Iulian Musat, de 46 de ani, inchis pentru ca si-a
Doi detinuti s-au casatorit, ieri, la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova. Fericitii miri sunt o olteanca de 45 de ani, condamnata la 18 ani de inchisoare pentru ca si-a ucis propriul copil, si Iulian Musat, de 46 de ani, inchis pentru ca si-a omorat cu bestialitate un vecin. "Ne-am cunoscut in urma cu sapte luni la vorbitor. A fost dragoste la prima vedere si ma bucur ca a acceptat sa devina jumatatea mea, pentru ca o iubesc enorm", a spus Iulian. "Vorbim zilnic prin scrisori si ne intalnim de trei ori pe luna. Chiar daca mai e pana atunci, amandoi asteptam cu nerabdare ziua in care vom iesi de aici, ca sa ne facem o familie", a povestit si Cici. Mama criminala are cinci copii, toti sustinand-o sa se casatoreasca. Ca dar de nunta, proaspetii insuratei spera sa primeasca dreptul de a petrece o noapte in camera conjugala a penitenciarului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.