Compania japoneza Nintendo si-a dublat profitul operational dupa noua luni ale anului fiscal curent, la 3,71 miliarde de dolari fata de 1,57 miliarde de dolari, in urma vanzarilor inregistrate la consolele Wii si jocuri DS, potrivit Reuters, citat de
Compania japoneza Nintendo si-a dublat profitul operational dupa noua luni ale anului fiscal curent, la 3,71 miliarde de dolari fata de 1,57 miliarde de dolari, in urma vanzarilor inregistrate la consolele Wii si jocuri DS, potrivit Reuters, citat de NewsIn. "Am avut rezultate solide, dar piata deja ne urmareste evolutia.
Mi-ar placea sa vad cum isi mentine compania aceasta crestere pentru urmatorii ani", a declarat managerul la Norinchukin Zenkyoren Asset Management, Takeshi Osawa. Reprezentantii companiei Nintendo au declarat ca se asteapta ca profitul operational sa insumeze 4,3 miliarde dolari in anul fiscal ce se incheie la 31 martie, mai mult cu 10% fata de previziunile anterioare, de 3,96 miliarde dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.