Un roman i-a dat foc iubitei lui, Alexandra B., in varsta de 22 de ani, pe un camp din Alcala de Henares, din Spania. Barbatul, de aceeasi varsta cu victima lui, a venit la locul incidentului cu masina, si-a aruncat iubita din vehicul si i-a dat foc
Un roman i-a dat foc iubitei lui, Alexandra B., in varsta de 22 de ani, pe un camp din Alcala de Henares, din Spania. Barbatul, de aceeasi varsta cu victima lui, a venit la locul incidentului cu masina, si-a aruncat iubita din vehicul si i-a dat foc. Imediat dupa aceea a sunat la politie, autodenuntandu-se. Cadavrul victimei se afla la morga, autoritatile spaniole asteptand ca acesta sa fie identificat. "Nicio ruda a victimei nu a contactat consulatul in aceasta problema", a declarat purtatorul de cuvant al Ambasadei Romaniei in Spania. Reprezentantii primariei din Alcala de Henares au afirmat ca, pana la tragicul incident, Alexandra nu facuse niciun denunt din care sa reiasa ca era maltratata de iubitul ei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.