Vedeta stirilor de la Kanal D, Dana Razboiu, impreuna cu sotul sau, Bogdan Enoiu, si-au petrecut vacanta de iarna la Marea Rosie. Pe cånd Romånia era ingropata in zapada, cei doi s-au relaxat la soare si au avut parte de o experienta pe
Vedeta stirilor de la Kanal D, Dana Razboiu, impreuna cu sotul sau, Bogdan Enoiu, si-au petrecut vacanta de iarna la Marea Rosie. Pe cånd Romånia era ingropata in zapada, cei doi s-au relaxat la soare si au avut parte de o experienta pe care Dana spune ca abia asteapta sa o repete.

'Calatoriile sunt unul dintre cele mai mari privilegii de care te poti bucura intr-o viata de om si unul dintre cele mai frumoase feluri in care poti invata despre lume si implicit despre tine. Echilibrul sta in diversitate, iar eu si Bogdan am descoperit asta pe parcursul calatoriilor noastre, de aceea ne-am propus sa profitam de orice ocazie pentru a vedea un loc nou.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.