IN OGLINDA. Adebayor a dat un gol si-un cap in gura, in timp ce Bendtner a "reusit" un autogol, incasand si lovitura africanului Brutalitate. Un exemplu este capul in plina figura pe care i l-a expediat Adebayor colegului sau, Bendtner Alexandru Maz
IN OGLINDA. Adebayor a dat un gol si-un cap in gura, in timp ce Bendtner a "reusit" un autogol, incasand si lovitura africanului Brutalitate. Un exemplu este capul in plina figura pe care i l-a expediat Adebayor colegului sau, Bendtner Alexandru Mazilu Arsenal Londra nu e o echipa care a pierdut multe partide in acest sezon. Mai precis, ar fi vorba numai de trei insuccese in 37 de jocuri disputate in patru competitii. Poate si de aceea gustul amar al infrangerii nu poate fi suportat prea usor de fotbalistii lui Arsene Wenger. Dovada o face incidentul dintre atacantii Emmanuel Adebayor si Nicklas Bendtner, intr-un moment in care Tottenham venea ca o avalansa peste Arsenal. Africanul si-a iesit din minti, trimitandu-i un cap in nas coechipierului sau din linia ofensiva, cel care, in acea seara, avusese ghinionul sa inscrie un autogol. "Nu stiu exact ce s-a intamplat. Cred ca toata lumea era dezamagita de scorul de 5-1, greu de acceptat. Amandoi sunt jucatori tineri si nervosi. Pur si simplu, ne-am pierdut calmul", a explicat capitanul "tunarilor", William Gallas, care i-a despartit pe cei doi. Succesul euforic al celor de la Tottenham, rivala de moarte a lui Arsenal, i-a trimis in finala Cupei Ligii, acolo unde, probabil, vor da piept cu Chelsea. In plus, aceasta este prima victorie a "pintenilor" in 22 de meciuri in fata vecinilor din nordul Londrei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.