Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat iei ca volumul investitiilor realizate putea fi mai mare daca Romania s-ar fi comportat ca o tara normala din punct de vedere politic. "Cred ca daca Romania s-ar fi comportat ca o tara normala, am fi benef
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat iei ca volumul investitiilor realizate putea fi mai mare daca Romania s-ar fi comportat ca o tara normala din punct de vedere politic. "Cred ca daca Romania s-ar fi comportat ca o tara normala, am fi beneficiat de mult mai multe investitii si eforturile noastre, probabil, ar fi fost mai fructuoase. A trebuit sa facem eforturi foarte mari pentru a atrage investitii mari, unele s-au realizat si unele, probabil, ar fi putut sa se realizeze", a spus Tariceanu. El a reluat totodata tema sustinuta, la inceputul acestei saptamani, la Praga, conform careia economia romaneasca nu este afectata de "probleme structurale", informeaza Mediafax.
Premierul a raspuns la Praga, unei intrebari prin care a fost solicitat sa se pronunte daca investitorii straini ar putea fi reticenti sa mai vina sa investeasca in Romania in contextul politic actual.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.