Un copil din comuna Lunca de Sus a avut surpriza sa descopere in pachetelul din cadrul programului „Cornul si laptele“ un smoc de par. Potrivit inspectorului Piroska Sztankovszky, din cadrul Oficiului pentru Protectia Consumatorului (OPC
Un copil din comuna Lunca de Sus a avut surpriza sa descopere in pachetelul din cadrul programului „Cornul si laptele“ un smoc de par. Potrivit inspectorului Piroska Sztankovszky, din cadrul Oficiului pentru Protectia Consumatorului (OPC) Harghita, in ultima vreme s-au primit mai multe plangeri in ceea ce priveste calitatea cornului distribuit de SC Agropan Star SRL Covasna, firma care a castigat prin licitatie alimentarea scolilor harghitene cu corn si lapte. „La inceputul saptamanii, directorul adjunct al scolii generale Domokos Pal Peter din comuna Lunca de Sus, Sandor Birtalan, s-a prezentat la OPC Harghita cu un corn, in pachetul caruia se afla si un smoc mare de par. De asemenea, exista reclamatii si in ceea ce priveste branza topita, care este distribuita tot de aceasta societate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.