Depresie. Agentul sinucigas si-a prevenit familia inca de acum cateva luni ca isi va incheia "socotelile" cu viata Un politist de frontiera din Calarasi a fost gasit, ieri, impuscat in cap, dupa ce, cu o zi inainte acesta disparuse cu tot cu armamen
Depresie. Agentul sinucigas si-a prevenit familia inca de acum cateva luni ca isi va incheia "socotelile" cu viata Un politist de frontiera din Calarasi a fost gasit, ieri, impuscat in cap, dupa ce, cu o zi inainte acesta disparuse cu tot cu armament si munitie. Anchetatorii au anuntat ca trupul lui Costache Nicolae a fost descoperit de echipele de cautare in jurul orei 09.30, pe malul stang al Dunarii, la aproximativ doi kilometri de locul unde trebuia sa efectueze serviciul de paza. Marti, agentul Nicolae Costache, de 34 de ani, trebuia sa intre in serviciul de paza la o cazarma dezafectata din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Calarasi, dar, in jurul orei 14.00, s-a constatat ca acesta nu era la post si disparuse cu arma din dotare, un pistol Carpati, calibru 7,65 milimetri si 12 cartuse. Nicolae Costache era insurat si avea un copil mic. Abia se intorsese dintr-un concediu de odihna de doua saptamani. Totusi, Costache a mai avut intentia de a-si pune capat zilelor si acum cateva luni, motiv pentru care ii lasase si un bilet de adio sotiei sale. Nicolea Costache era incadrat pe functia de agent in cadrul Politiei de Frontiera Calarasi din aprilie 2004, data pana la care a lucrat in cadrul aceleiasi institutii, dar angajat pe baza de contract.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.