Capriciu. Starletei i-a cazut cu tronc actorul Jared Leto, pe care l-a urmarit prin cluburi de noapte Dupa ce si-a anuntat parintii ca relatia cu Alex Vaggo nu mai este ce-a fost odata si isi doreste ca anul 2008 sa ii aduca un nou iubit, Paris Hilt
Capriciu. Starletei i-a cazut cu tronc actorul Jared Leto, pe care l-a urmarit prin cluburi de noapte Dupa ce si-a anuntat parintii ca relatia cu Alex Vaggo nu mai este ce-a fost odata si isi doreste ca anul 2008 sa ii aduca un nou iubit, Paris Hilton a iesit la vanatoare de barbati. Invitata la celebrul Festival de Film Sundance, desfasurat in Utah, blonda a pus ochii pe actorul Jared Leto, pe care l-a urmarit din club in club pana a reusit sa intre in vorba cu el. Si dupa ce, in sfarsit, a reusit sa ii atraga atentia, starleta nu s-a multumit cu o simpla conversatie. A sarit pe el Fara sa stea prea mult pe ganduri, Paris a sarit asupra lui Jared, care statea linistit pe o canapea si l-a sarutat. "Hilton l-a vazut prima oara la concertul Camp Freddy din clubul Village at the Yard si a incercat sa ii intre in gratii. Jared nu s-a lasat, insa, impresionat. L-a urmat apoi in discoteca Hyde, unde a inceput sa danseze lasciv in fata lui. Cand a vazut ca nici asa nu merge, a sarit pe el si l-a sarutat", a povestit un martor al micului episod amoros. Strategia gandita de Paris se pare ca a inmuiat inima de gheata a actorului, care, vazand atata stradanie din partea starletei, a decis sa ii raspunda cu un sarut la fel de pasional.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.