Violenta. Senatorul Norica Nicolai, propusa pentru portofoliul Justitiei, a fost obligata sa solicite, zilele trecute, protectia SPP din cauza unor amenintari cu moartea primite in ultima perioada "Nenorocito, o sa iti luam gatul!!", "O sa te lasam
Violenta. Senatorul Norica Nicolai, propusa pentru portofoliul Justitiei, a fost obligata sa solicite, zilele trecute, protectia SPP din cauza unor amenintari cu moartea primite in ultima perioada "Nenorocito, o sa iti luam gatul!!", "O sa te lasam fara copilasi" sau "Ai grija, ca o sa te batem si te f...m pana mori". Cam asa suna mesajele de amenintare pe care, conform declaratiilor facute, ieri, ziarului nostru, le-a primit in ultima perioada senatorul liberal Norica Nicolai. Modul de transmitere al acestor mesaje a fost divers, de la telefoane, SMS-uri si e-mailuri pana la scrisori, ultima dintre ele fiind primita la inceputul acestei saptamani. "Am analizat cu atentie textele unora dintre scrisorile pe care le-am primit, pentru ca imi fac un soi de ancheta proprie, si par sa fie creatia unor dezaxati, dar a unora comandati de undeva", ne-a declarat senatorul PNL. "Am inceput sa primesc unele amenintari anul trecut, in perioada cand presedintele fusese supendat, dar tonul acestora era ceva mai moderat. In ultima vreme, insa, dupa nominalizarea la Justitie, amenintarile au reaparut, brusc, si sunt extrem de violente. Am decis, in consecinta, sa solicit protectia SPP, pentru ca eu, una, chiar cred ca, in acest an electoral, violenta va atinge cote fara precedent si nu doar verbale". In consecinta, Norica Nicolai este pazita, de saptamana trecuta, de un echipaj al SPP compus din sofer si garzi de corp, care o urmeaza intr-un autoturism de teren oriunde se deplaseaza.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.