Dupa un an de cautari, politistii dåmboviteni au reusit sa dea de urma unui infractor periculos, care, påna in prezent, a adunat peste 15 ani de inchisoare. Florin Marian Bucur, in vårsta de 35 de ani, era cautat pentru mai multe f
Dupa un an de cautari, politistii dåmboviteni au reusit sa dea de urma unui infractor periculos, care, påna in prezent, a adunat peste 15 ani de inchisoare. Florin Marian Bucur, in vårsta de 35 de ani, era cautat pentru mai multe furturi. A fost dat chiar in urmarire internationala, dar el se ascundea sub nasul politistilor, in padurea Aninoasa, de långa Tårgoviste. Marian isi amenajase un bordei din nuiele si se incalzea cu o catelusa care se pripasise in zona. Månca din mila ciobanilor, ce ii mai aducea sotia si din ce obtinea muncind cu ziua pe la unul, pe la altul. El povesteste ca dimineata astepta sa se dezghete baltile pentru a bea apa. „Era mai bine in padure. Eram mai liber. Aici, in arest, nu mai este asa. Am fost nevoit sa fur fiindca ma trag dintr-o familie saraca si numeroasa. Eram cel mai mare, singurul baiat, si mai am cinci surori“, ne-a declarat Florin Bucur.

Pentru politisti, Florin Marian Bucur, in varsta de 35 de ani, din comuna Doicesti, judetul Dambovita, reprezinta un hot de talie mare. Pana la aceasta varsta a spart case, societati comerciale si fura tot ce putea fi usor valorificat. Este un individ abil, care dadea lovituri cu prejudiciu mare, de fiecare data incercand sa stearga cat mai bine urmele. Politistii aveau de furca dupa cate o spargere data de Florin Bucur, dar totusi au reusit de fiecare data sa-i probeze activitatea infractionala cu toate ca el nu recunostea nimic.Marian Bucur a cunoscut puscaria la varsta de 15 ani. De atunci a devenit un client fidel al centrelor de detentie din toata tara. Cazierul sau este unul impresionant. Se intinde pe o foaie de format A4.

De aceasta data, va petrece dupa gratii aproximativ 3 ani si 6 luni pentru doua fapte comise in anul 2004. Astfel, prima dintre aceste ultime abateri a savarsit-o in luna martie 2004 cand, impreuna cu un prieten de-al sau, a dislocat si a sustras componente de la o sonda din apropierea manastirii Viforata, folosind un dispozitiv taietor pe baza de autogen. Complicele sau a fost prins si, vorba lui Bucur, „a ciripit tot“. Asa au facut politistii legatura cu el. Cea de-a doua fapta a comis-o in noaptea de 29/30 decembrie 2004, cand, impreuna cu alti trei indivizi, a demontat si sustras 42,8 metri de sina de cale ferata dezafectata din patrimoniul S.C. Termoelectrica S.A.- Sucursala Doicesti. Si in acest caz, cu toate ca Bucur a incercat sa „stearga“ cat mai bine urmele participarii la fapta, complicii sai au fost prinsi repede. Pusi in fata probelor, toti au recunoscut fapta si asa s-a ajuns la Bucur.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.