Revolutionar. In imaginile surprinse de sonda spatiala Explorer Spirit pe Planeta Rosie se distinge clar silueta unui extraterestru In urma cu patru ani, naveta spatiala Explorer Spirit trimitea inapoi pe Pamant mai multe imagini surprinse in timpul
Revolutionar. In imaginile surprinse de sonda spatiala Explorer Spirit pe Planeta Rosie se distinge clar silueta unui extraterestru In urma cu patru ani, naveta spatiala Explorer Spirit trimitea inapoi pe Pamant mai multe imagini surprinse in timpul zborului deasupra planetei Marte. Spre dezamagirea cercetatorilor NASA care au analizat atunci fotografiile, acestea nu dezvaluiau niciun semn de viata pe asa-numita Planeta Rosie. Insa nu toti cei implicati in analiza imaginilor au capitulat. Dupa patru ani de studiere intensiva a fotografiilor facute de Explorer Spirit, acestia au descoperit in fundal silueta unei creaturi, catalogata imediat a fi un extraterestru. Extrem de asemanator unui om, personajul in cauza se odihneste gol pe o piatra. Imaginile in cauza au fost publicate pe un site chinezesc, care a fost accesat de mii de internauti, sustinatori ai ideii ca, intr-adevar, exista viata pe Marte.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.