Un adolescent a fost batut de colegii sai din camin, alegandu-se cu mai multe zgårieturi si vanatai. Totodata, un elev din cadrul Grupului Scolar „Anghel Saligny“ din Craiova a fost talharit in plina zi chiar in curtea liceului in
Un adolescent a fost batut de colegii sai din camin, alegandu-se cu mai multe zgårieturi si vanatai. Totodata, un elev din cadrul Grupului Scolar „Anghel Saligny“ din Craiova a fost talharit in plina zi chiar in curtea liceului in care invata.

Un elev din Craiova a fost batut in fata cantinei si nimeni nu a intervenit in aplanarea altercatiei. Un echipaj al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Dolj aflat in preajma liceului a fost sesizat de pedagogul internatului de cele intamplate. Petrisor Nica (foto), elev la Colegiul Tehnic de Arte si Meserii „Constantin Brancusi“ Craiova, aflat in incinta grupului scolar CFR, a spus ca a fost agresat de cativa colegi de camin. Cei care l-au batut sunt Valentin Enache, Madalin Moraru si Alexandru Duna, elevi ai Grupului Scolar CFR, considerati de catre conducerea institutiei „elevi-problema“. „Au dat in mine, m-au lovit cu mainile si cu picioarele, m-au doborat la pamant. Ii stiu din vedere, de prin camin, pe toti. S-au mai luat si de altii de prin camin, sunt smecheri. Eu stau de doua luni aici, dar nu am mai a vut probleme pana acum“, a spus Petrisor. Acesta s-a ales cu o vanataie zdravana la ochi si pe frunte si cateva zgarieturi. In urma incidentului, agresorii s-au ales cu amenzi de 500 si 1.000 de lei. Conducerea Grupului Scolar spune ca va lua masurile necesare pentru pedepsirea vinovatilor. „Se va intruni consiliul profesoral, dar in prima instanta vom exclude din camin agresorii, pentru ca sunt elevi-problema si au mai avut antecedente.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.