Prezentatoarea emisiunii "Conferinta de presa" de la Antena 2, Diana Munteanu Niculescu, a avut parte de o surpriza nu tocmai placuta in timpul uneia dintre cele mai recente editii, in care a avut-o invitata pe Delia Matache (medalion). Conversand a
Prezentatoarea emisiunii "Conferinta de presa" de la Antena 2, Diana Munteanu Niculescu, a avut parte de o surpriza nu tocmai placuta in timpul uneia dintre cele mai recente editii, in care a avut-o invitata pe Delia Matache (medalion). Conversand amuzate pe seama subiectelor mondene publicate in presa scrisa, dar mai ales pe tema veridicitatii unora dintre ele, Diana si Delia au atins la un moment dat un punct foarte sensibil. Cantareata i-a spus vedetei Antenei 2 ca a iesit mai de mult la o cafea cu fotbalistul Claudiu Niculescu, sotul Dianei. Timp de cateva secunde, fata prezentatoarei a afisat un zambet congelat, care s-a relaxat de-abia dupa ce Delia a apucat sa-i spuna ca era vorba doar de o stire inventata. "Foarte tare, uite ce subiect! Foarte amuzant, o sa mai dezbatem stirea asta, dar mai tarziu", a spus Diana, vizibil, insa, indispusa pe moment. Vedeta Antenei 2 nu a mai reluat subiectul pe parcursul emisiunii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.