Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie vor hotari, astazi, daca-l lasa in libertate sau il aresteaza preventiv pe Cristian Cioaca, politistul acuzat de instigare la acces neautorizat la un sistem informatic. In urma cu sase zile, cand
Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie vor hotari, astazi, daca-l lasa in libertate sau il aresteaza preventiv pe Cristian Cioaca, politistul acuzat de instigare la acces neautorizat la un sistem informatic. In urma cu sase zile, cand sotul Elodiei Ghinescu a fost prezentat instantei supreme, procurorul de sedinta a cerut judecatorilor ca, in cazul in care resping cererea de arestare, sa impuna interdictia de a parasi tara pe perioada cercetarilor. Acelasi procuror a punctat ca Cioaca, politistul Marius Breazu si hacker-ul Marius-Adrian Nitu nu au avut intentia de a o localiza pe avocata disparuta, ci de a afla detalii despre amantul Elodiei. Politistul Breazu s-a intors in tara, marti, dintr-o misiune ONU in Timorul de Est si va da o declaratie, pentru ca a accesat ilegal calculatorul Elodiei, la cererea lui Cioaca.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.