Grupul petrolier ungar MOL a anuntat ca a incheiat un acord cu firma CEZ, prin care compania ceha a achizitionat o participatie de 7% din compania ungara, potrivit Reuters, citat de NewsIn. Compania ungara a anuntat pe Bursa de Valori din Budapesta c
Grupul petrolier ungar MOL a anuntat ca a incheiat un acord cu firma CEZ, prin care compania ceha a achizitionat o participatie de 7% din compania ungara, potrivit Reuters, citat de NewsIn. Compania ungara a anuntat pe Bursa de Valori din Budapesta ca a vandut 7,68 milioane de actiuni MOL serie "A" catre CEZ, la 117,3 euro pe actiune, ca parte a acordului. MOL cauta sa respinga oferta de preluare a grupului austriac OMV, controland impreuna cu aliatii sai 40% din actiunile companiei ungare. In urma acordului, MOL va detine 1,47 milioane din propriile actiuni, sau aproximativ 1,3% din totalul actiunilor, cu mult sub limita permisa de 10%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.