Nonsalanta. Iubita presedintelui Frantei l-a lasat fara replica pe un ziarist cand si-a expus sanii in fata lui Carla Bruni, iubita presedintelui francez Nicolas Sarkozy, este recunoscuta pentru nonconformismul ei. Fostul supermodel, care a negat re
Nonsalanta. Iubita presedintelui Frantei l-a lasat fara replica pe un ziarist cand si-a expus sanii in fata lui Carla Bruni, iubita presedintelui francez Nicolas Sarkozy, este recunoscuta pentru nonconformismul ei. Fostul supermodel, care a negat relatarile din presa potrivit carora s-ar fi maritat deja cu liderul de la Palatul Elysee, obisnuia sa stea de vorba cu ziaristii imbracata in tinute extrem de lejere. "Scuza-ma ca sunt topless", s-a adresat Carla, cu dezinvoltura, ziaristului Simon Mills. Jurnalistul specializat in showbiz a declarat pentru "Daily Mail" ca aceasta este, de departe, cea mai neobisnuita fraza cu care a fost intampinat vreodata de o vedeta. "A fost ca o pastila Viagra pentru conversatia noastra", a spus Mills. Si totusi, nu asa te-ai astepta sa fii intampinat de prima doamna a Frantei. E drept ca, la acea vreme, tanarul fotomodel nu visa ca va ajunge sa-l cucereasca pe presedinte. "Mi-au placut dintotdeauna barbatii. Nu sunt o femeie complicata, nu-mi place sa despic firul in patru. Ii iau pe barbati asa cum sunt", a declarat pe atunci Carla. In mod surprinzator, ea s-a jenat cand ziaristul a admirat o fotografie expusa in sufragerie, in care aparea topless, alaturi de Mick Jagger. "Prostuta de mine, am uitat de ea. Fotografia aceasta n-ar trebui sa stea aici", a remarcat ea, imbujorata. Inca mai bizar este faptul ca, la acea vreme, Carla traia impreuna cu iubitul ei, Arno Klarsfeld, deci o poza cu fostul prieten nu avea ce sa caute in casa. Sarah Doukas, fondatoarea agentiei de modelling "Storm", cu care a lucrat Carla, i-a gasit, elegant, o scuza. "Carla este italianca, deci foarte teatrala, tipul de femeie careia ii place sa faca valuri", a afirmat Doukas. Cert e ca valurile l-au "maturat" si pe Sarkozy, care a admis, recent, in fata ziaristilor, ca o iubeste pe Carla Bruni si ca se gandesc sa-si oficializeze relatia.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.