Mircea Sandu a dezvaluit fara sa vrea o alta inginerie financiara gåndita de federali. Presedintele FRF a anuntat ca la pretul fiecarui bilet pentru meciurile de la Euro vor fi adaugati 10 euro, taxa de procesare. Astfel, pentru patru oameni c
Mircea Sandu a dezvaluit fara sa vrea o alta inginerie financiara gåndita de federali. Presedintele FRF a anuntat ca la pretul fiecarui bilet pentru meciurile de la Euro vor fi adaugati 10 euro, taxa de procesare. Astfel, pentru patru oameni care se vor ocupa timp de o luna de sistemul de ticheting se vor incasa de la suporteri aproape 150.000 de euro!

Distribuirea biletelor pentru meciurile nationalei de la Euro 2008 e transformata intr-o afacere profitabila de conducatorii Federatiei Romane de Fotbal. Dupa ce a esuat combinatia cu Danco Pro, firma care voia sa adauge la pachetele de bilete si bilete turistice, federalii au gasit o noua modalitate de a face bani. Schema a fost deconspirata ieri de Mircea Sandu, intr-o conferinta de presa organizata la “Casa Fotbalului”. “S-a hotarat ca biletele pentru Euro 2008 sa fie impartite dupa cum urmeaza: 30 la suta pentru familia fotbalului, adica delegatia oficiala, cluburi, fosti antrenori si arbitri, alte federatii sportive din tara; 15 la suta pentru parteneri si sponsori; 55 la suta pentru publicul larg. Sunt 18.525 de bilete, impartite pe trei categorii de preturi: de 110 euro, de 80 de euro si de 45 de euro. La aceste preturi se adauga 10 euro taxa de procesare, comisionul bancar si taxe de expeditie. Avem patru oameni care se ocupa de sistemul de ticheting”, a spus “Nasu'”. Un calcul simplu arata ca pentru cei patru angajati ai FRF care se ocupa, pentru mai putin de o luna, de preluarea comenzilor si distribuirea tichetelor se incaseaza peste 150.000 de euro, au fost scazute taxele de expeditie si comisioanele bancare!

Cei care s-au inscris påna acum au luat plasa
Federatia Romana de Fotbal a fixat o noua perioada de inscriere pentru suporterii care doresc sa vada Romania pe viu la turneul final.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.