Modest in acte. Dmitri Medvedev castiga 71.000 de dolari anual, dar merge cu Volkswagenul sotiei Svetlana, vechi de opt ani Dmitri Medvedev, care ar putea deveni presedintele Rusiei, nu detine o masina personala, iar singurul mijloc de transport al
Modest in acte. Dmitri Medvedev castiga 71.000 de dolari anual, dar merge cu Volkswagenul sotiei Svetlana, vechi de opt ani Dmitri Medvedev, care ar putea deveni presedintele Rusiei, nu detine o masina personala, iar singurul mijloc de transport al familiei este un Volkswagen Golf cu o vechime de noua ani care apartine sotiei sale, potrivit unei declaratii de venit publicata luni, relateaza Mediafax. Mijloacele modeste mentionate in declaratia transmisa autoritatilor electorale contrasteaza puternic cu fondurile pe care acesta le controleaza in calitate de presedinte al companiei Gazprom care, in 2006, a inregistrat un profit net de circa 13 milioane de dolari. Presedintele Vladimir Putin, al carui al doilea mandat va expira la sfarsitul lui mai, si-a exprimat sprijinul pentru Medvedev luna trecuta in vederea alegerilor de la 2 martie. Sprijinul lui Putin face din Medvedev un castigator sigur al alegerilor. Medvedev a incasat circa 71.000 de dolari anual in ultimii patru ani, potrivit unei declaratii a comisiei electorale postate pe site-ul sau. Dar singura masina din gospodaria candidatului la presedintie este un Volkswagen Golf din 1999, aflata in proprietatea sotiei sale, Svetlana. Medvedev, fost avocat in varsta de 42 de ani, are un apartament in Moscova si un teren de 4.700 de metri patrati in apropierea capitalei ruse. El detine, de asemenea, un depozit de economii cu circa 111.200 de dolari. Presa rusa s-a declarat suspicioasa referitor la aceste declaratii de venit, afirmand ca oficialii de la Kremlin duc o viata de lux, multe dintre cheltuielile lor fiind finantate de stat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.