Ajutor. "Bobo" si-a sarbatorit golul cu numarul 200, cota atinsa si datorita amabilitatii atacantului roman Adrian Mutu l-a taxat imediat pe Christian Vieri, prietenul si colegul sau de la Fiorentina. In gluma, "Fenomenul" s-a plans coechipierilor c
Ajutor. "Bobo" si-a sarbatorit golul cu numarul 200, cota atinsa si datorita amabilitatii atacantului roman Adrian Mutu l-a taxat imediat pe Christian Vieri, prietenul si colegul sau de la Fiorentina. In gluma, "Fenomenul" s-a plans coechipierilor ca "Bobo" a facut pe avarul cu ei, prin lipsa unei atentii cu ocazia marcarii golului 200 din cariera. "Mutu a zis ca sunt zgarcit? Daca mergeti in vestiarul echipei, veti gasi acolo fursecurile pe care le-am adus pentru a sarbatori", a raspuns Christian Vieri, in cotidianul "Gazzetta dello Sport". Celebrul atacant italian a dezavaluit ca, inaintea jocului cu Torino, s-a inteles cu internationalul roman, responsabilul cu fazele fixe, sa-l lase pe el sa bata penalty-urile. Mai mult de atat, Mutu chiar i-a obtinut o lovitura de pedeapsa, transformata ulterior de "Bobo". "Adi mi-a oferit aceasta sansa. Ii multumesc!", a mentionat "varful" Fiorentinei. Acesta a atins impresionanta cota de reusite chiar impotriva echipei torineze pentru care a punctat prima data in Serie A, in urma cu 16 ani. Pe langa cadoul facut lui Vieri, Mutu a mai scos un penalty in partida impotriva "taurilor", decizie care a starnit furia oaspetilor. Acestia l-au acuzat pe roman ca e un trisor. Insa, un fotoreporter iute de deget a surprins momentul in care fundasul Lanna l-a atins pe atacantul "viola" (medalion), care a fost inclus in echipa etapei a XIX-a a campionatului italian.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.