PSD are probleme majore in Bucuresti, in perspectiva alegerilor locale, fiind obligat fie sa propuna nume vechi si deja prafuite, fie persoane dubioase, asta cand nu se afla, pur si simplu, in criza de candidati, cum se intampla la Primaria generala
PSD are probleme majore in Bucuresti, in perspectiva alegerilor locale, fiind obligat fie sa propuna nume vechi si deja prafuite, fie persoane dubioase, asta cand nu se afla, pur si simplu, in criza de candidati, cum se intampla la Primaria generala. Pentru sectoare, PSD se gandeste la Dan Tudorache, Neculai Ontanu, Doru Giugula, Vasile Mihalache, Dan Darabont. Cele mai mari probleme sunt insa, conform Newsin, la sectorul cinci, in conditiile in care Vanghelie nu mai doreste un nou mandat. Apropiatii lui afirma ca primarul s-a gandit la altcineva cu sanse sa-i succeada si vorbesc chiar despre o candidatura surpriza.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.