Dupa un an de cautari, politistii damboviteni au reusit sa dea de urma unui infractor periculos care, pana in prezent a adunat peste 15 ani de inchisoare. Florin Marian Bucur, in varsta de 35 de ani era cautat pentru mai multe furturi. A fost dat ch
Dupa un an de cautari, politistii damboviteni au reusit sa dea de urma unui infractor periculos care, pana in prezent a adunat peste 15 ani de inchisoare. Florin Marian Bucur, in varsta de 35 de ani era cautat pentru mai multe furturi. A fost dat chiar in urmarire internationala dar, el se ascundea sub nasul politistilor, in padurea Aninoasa, de langa Targoviste. Poreclit Haiducul din padure, Marian isi amenajase un bordei din nuiele si se incalzea cu o catelusa care se pripasise in zona. Manca din mila ciobanilor sau cand ii mai aducea sotia. El povesteste ca dimineata astepta sa se dezghete baltile pentru a bea apa. Marian Bucur a cunoscut puscaria la varsta de 15 ani. De atunci devenise un client fidel al centrelor de detentie din toata tara. Este un individ abil, care dadea lovituri cu prejudiciu mare, de fiecare data incercand sa stearga cat mai bine urmele.

De aceasta data, va petrece dupa gratii aproximativ 3 ani si 6 luni pentru doua fapte comise in anul 2004. Astfel, prima dintre aceste ultime abateri a savarsit-o in luna martie 2004, cand impreuna cu un prieten de-al sau, a dislocat si a sustras componen te de la o sonda din apropierea Manastirii Viforata, folosind un dispozitiv taietor pe baza de autogen. Cea de-a doua fapta a comis-o in noaptea de 29/30 decembrie 2004, cand impreuna cu alti trei indivizi au demontat si sustras 42,8 metri de sina de cale ferata dezafectata din patrimoniul S. C. Termoelectrica S. A. - Sucursala Doicesti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.